CHURCHILL

A Churchill márka napjainkban a gazdag történelmi tapasztalatok és a legújabb technológiai fejlesztések felhasználásával szilárd, globális elismeréssel és erős gyártói hírnévvel rendelkezik. Nemzetközi jelenlétük folyamatosan bővül. Napjainkig a Churchill termékeit világszerte több mint 70 ország vendéglátóipari létesítményeiben használják, 508 erős, globális forgalmazói hálózat révén. 

A Churchill a világ egyik vezető, kiváló minőségű porcelán gyára nagy múltra tekint vissza, a legmagasabb minőségű termékeket szállítja a vendéglátóiparba. A Churchill központja 1795 óta az egyik alkotó vállalata, a Sampson Bridgwood. A  gyár fokozatosan fejlődött, és erős hírnevet szerzett a minőségi asztali termékek megbízható szállítójaként. 

A Churchill büszke arra, hogy innovatív, tökéletes termékeket szállít a folyamatosan változó, globális piacon. Elsődleges céljuk, hogy egy teljes asztali megoldást kínáljanak ügyfeleinek.

Miért Churchill?
Több mint 220 éves innováció, szenvedély és szakértelem…

A vendéglátóiparon belül az porcelán terítékek kiválasztásának meg kell felelnie az esztétika, a praktikum és a használhatóság legmagasabb követelményeinek. Hosszú tapasztalatuk természetes partnerré teszik a teljes asztali megoldás biztosításában. A Churchill márka globális elismerést ért el, és a kiváló minőségű kerámia elismert szállítója. 

Katalógusok

Ajánlatot kérek

Vagy hívjon minket most! +36 30 251 6998

Referenciák