Hungexpo 2021

Befejeződött az elmúlt évtizedek legjelentősebb beruházása a Hungexpón. Ennek eredményeképpen teljesen megújult a több mint 70 ezer négyzetméteres fedett és a 36 hektáros szabad terület. Megépült az ország legmodernebb kongresszusi központja.

A megújult infrastruktúra páratlan helyszínt biztosít minden rendezvénynek. A HUNGEXPO kiváló helyszín tudományos konferenciák, kongresszusok és más nagyszabású nemzetközi rendezvények lebonyolítására. 

A Hungexpo az ország elismerten elsőszámú kiállítás- és rendezvényszervező cége, több, mint 50 éve. A szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezésén túl, az elmúlt évtizedben jelentős nemzetközi tapasztalatot szerzett a kongresszusi, kulturális, sport, valamint üzleti rendezvény szervezésében és kivitelezésében is.

Minden eseménynek, legyen az kis- vagy nagylétszámú, hazai vagy nemzetközi, fontos része a rendezvény jellegének megfelelő színvonalas vendéglátás. VIP események emlékezetes gasztronómiai élményei, több mint tízezer fős vendégsereg rugalmas kiszolgálása; kiállítási standok színvonalas vendéglátása, vagy éppen egy nemzetközi mega konferencia egy hetes teljes ellátása 

A Hungexpo tágas és rugalmasan alakítható terekkel, korszerű technikával kialakított pavilonokkal rendelkezik, melyekben akár 15 000 ember is kényelmesen elfér, legyen az kiállítás, kongresszus, céges bankett, vagy akár több ezer fős koncert.

 

logo

2020. őszétől kezdve szorosan együttműködtünk a Hungexpo vezetőségével és vendéglátó szakembereivel, hogy a legjobb, minden igényt kielégítő, színvonalas eszközök listáját állítsuk össze. A catering részére így 2021 nyár végén szállítottuk a kiváló minőségű Villeroy&Boch csészéket, tányérokat, Churchill és Ariane kínálókat, Sola evőeszközöket, Arcorok poharakat, Aps chafingeket és számos egyéb konyhai és büfé fogyóeszközöket. 

Ajánlatot kérek

Vagy hívjon minket most! +36 30 251 6998

Legfrissebb híreink